Tuinzigt en Westerpark Breda nieuws en activiteiten

Kinder komitee Tuinzigt Westerpark zoekt vrijwilligers

kktw

Beste ouders - verzorgers,

U heeft wellicht al eens gehoord van het Kinder Komitee Tuinzigt/Westerpark!

Al bijna 50 Jaar organiseert Kinder Komitee Tuinzigt/Westerpark jaarlijks ca. 30 activiteiten voor de kinderen uit de genoemde wijken.

Een aantal van de druk bezochte activiteiten, welke jaarlijks georganiseerd werden zijn:

• kerstboomverbranding
• kinderdisco's
• kinderbingo's
• filmmiddagen
• paasmandjes maken
• kerststukjes maken
• 3 gezins carnavalsmiddagen
• en niet te vergeten de Sint Nicolaas intocht in beide wijken, met na afloop een leuke Sint Nicolaasmiddag in Het Witte Schaap of in De Meidoorn.


Omdat alle vrijwilligers van Kinder Komitee Tuinzigt/Westerpark de leeftijd van 65 jaar gepasseerd zijn en stoppen met de uitvoerende werkzaamheden, Is het Kinder Komitee tijdelijk gestopt met de meeste activiteiten.
De activiteiten die we In 2017  kunnen organiseren m.b.v. voldoende vrijwilligers zijn de 3 gezins carnavalsmiddagen en de Sint Nicolaas activiteiten.
Indien zich niet voldoende actieve vrijwilligers aanmelden, Is het Kinder Komitee aan het einde van 2017 genoodzaakt na 50 jaar definitief te stoppen.


Wij zoeken mensen die het. leuk vinden activiteiten op te zetten voor de kinderen van de basisschool uit Tuinzigt en Westerpark en om te helpen met en bij de activiteiten.
De activiteiten duren gemiddeld anderhalf uur. Je bent niet verplicht om elke activiteit aanwezig te zijn. Dit wordt in overleg met elkaar afgesproken. Voor de ene activiteit heb te meer hulp nodig dan voor de andere activiteit. Het is ook zo dat nieuwere en jongere vrijwilligers andere ideeën hebben voor activiteiten in de verschillende leeftijdscategorieën.


Wij zoeken voor de continuering van de activiteiten voor uw kinderen minimaal 5 nieuwe. Actieve vrijwilligers om een aantal activiteiten in het jaar 2017 te kunnen organiseren.

Denk niet, dat lost een ander wel op maar help mee om een van de laatste vrijwilligersorganisatie die in de wijk activiteiten voor de kinderen organiseert niet te laten verdwijnen.


Bel voor informatie of geef je op bij:
Jan Struijs Tel: 06-24795247 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jan Verstraeten Tel: 06-53978571 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Email Kinder Komitee: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Bij voorbaat, namens de kinderen uit de wijken Tuinzigt en Westerpark:

Kinder komitee Tuinzigt Westerpark zoekt vrijwilligers

 

© 2007-2016 Tuinzigtwesterpark.nl

Please publish modules in offcanvas position.