Tuinzigt en Westerpark Breda nieuws en activiteiten

Repair Cafe in Tuinzigt / Westerpark

repaircafeWat doe je met een stoel waarvan een poot los zit? Met een broodrooster die niet meer werkt? Met een wollen trui waar mottengaatjes in zitten? Weggooien? Mooi niet! Repareer ze in het Repair Café.

In de Rozenkranskerk aan het Meidoornplein is voortaan elke eerste zaterdag van de maand tussen 13.00 en 17.00uur het repair Cafe aanwezig. Hier kun je veel dingen tegen een (veelal) vrijwillge bijdrage laten repareren.

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Ook reparatiedeskundigen zijn aanwezig, zoals elektriciëns, naaisters, timmerlieden en fietsenmakers.

Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee. Of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders. Je kunt ook altijd inspiratie opdoen aan de leestafel, waar boeken over repareren en klussen ter inzage liggen. Lees hier de huisregels die in het Repair Café worden gehanteerd.

Elke eerste zaterdag van de maand:
Tuinzigt  ‘de Rozenkranskerk’, Meidoornstraat 111, 13.00 – 17.00.

© 2007-2016 Tuinzigtwesterpark.nl

Please publish modules in offcanvas position.