Tuinzigt en Westerpark Breda nieuws en activiteiten


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJComments has a deprecated constructor in C:\domains\tuinzigtwesterpark.nl\wwwroot\plugins\content\jcomments\jcomments.php on line 25

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; JCommentsACL has a deprecated constructor in C:\domains\tuinzigtwesterpark.nl\wwwroot\components\com_jcomments\classes\acl.php on line 17

Voortgang inrichting Nieuwe Haagdijk en Haagweg

bredaDit bericht informeert u over het voorbereidend werk voor de nieuwe inrichting van de Nieuwe Haagdijk en Haagweg en de bouwkundige opnamen van de panden.

Bouwkundige opnamen

In februari en maart maakt het bureau E.S.B. expertise in opdracht van de gemeente (binnen- en buiten) bouwkundige opnamen van de panden aan de Nieuwe Haagdijk, Haagweg en hoekpanden van aanliggende zijstraten. Voor de binnenopnamen neemt E.S.B. expertise schriftelijk contact met u op. De gemeente laat de opnames maken om eventuele schade als gevolg van het werk duidelijk en goed vastgelegd te hebben. U kunt een afschrift van het opnamerapport aanvragen bij bureau E.S.B. expertise.

Voortgang

De werkzaamheden voor de nieuwe inrichting van de Nieuwe Haagdijk en Haagweg beginnen in mei. Voordat het werk voor de nieuwe inrichting begint, ontvangt u in april meer informatie. De bomen zijn in november 2015 al gekapt. Brabant Water en Enexis vervangen de water- en gasleidingen in de Haagweg. Dit werk duurt 12 tot 14 weken.

Uw begrip is belangrijk

De werkzaamheden en bouwkundige opnamen gebeuren zorgvuldig. De gemeente en betrokken partijen zijn zich ervan bewust dat het werk hinder geeft, proberen dit tot een minimum te beperken en vragen hiervoor uw begrip.

Informatie

Voor vragen over de vervanging van de water- en gasleiding in de Haagweg kunt u contact opnemen met Dirk Poelstra, Brabant Water, telefoon (073) 6838737. Heeft u vragen over de bouwkundige opnamen, dan kunt u contact opnemen met Edson Beekman, E.S.B. expertise, telefoon (06) 15958839.

Vragen aan de gemeente

Heeft u vragen over dit bericht of andere vragen aan de gemeente?  Ga naar www.breda.nl/contact.

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

© 2007-2016 Tuinzigtwesterpark.nl